Afrikadi treedt met plezier voor u op!   boek nu >

Afrikadi treedt in verschillende formaties op en heeft daarbij een repertoire voor elke gelegenheid.

Optredens op (grote) evenementen, kleinschalig op een particulier of bedrijfsfeest! Van gezellige tafelmuziek tot knallende percussie. Issiaga sluit zich met gemak aan bij uw initiatief of voorstelling.

We stellen graag samen met u een programma op geheel afgestemd op uw wensen.

 

West-Afrika heeft een rijke cultuur en vele traditionele bevolkingsgroepen met elk hun eigen ritmes en gebruiken. Afrikadi maakt gebruik van verschillende, onbekende traditionele muziekinstrumenten. Waarover, indien gewenst, veel te vertellen is.

Er worden meerdere ritmes gespeeld uit verschillende West Afrikaanse landen. Aan ieder ritme is een dans verbonden en natuurlijk word hierbij een lied gezongen. Issiaga heeft veel kennis over de achtergronden van zijn cultuur.  Met plezier vertelt hij bij welke traditionele ceremonies deze ritmes gespeeld worden. Zo wordt een optreden, ook een gezellige culturele avond.

Natuurlijk kan de muziek ook enkel zelf haar verhaal vertellen en... is er de uitnodiging om lekker te dansen!

 

Alles is mogelijk! neem contact met ons op!

 

podium optreden

Podium concert

'Live on stage' Afrikadi on concert!!!

Met de opzwepende ritmes en aanstekelijke energie van de jongens komt iedereen in beweging. Voel 'the beat' en 'the vibe' en swing mee.

Be part of it - together!

Voor ieder podium.

AFRIKADI @ Knapsack Delft 2019 (13)

Cultureel Percussie optreden

De djembe laat van zich horen en de 'beat' slaat over. Met een geweldig ensemble van verschillende percussie instrumenten wordt de toon gauw gezet. Een energiek, knallend en opzwepend optreden waar een ieder op kan meebewegen.

Ideaal voor markten, evenementen, festivals of feestjes

Afrikaanse optreden akoestisch

Akoestisch optreden

Laat je betoveren door de rijke cultuur van West Afrika. Met haar verschillende relatief onbekende instrumenten wordt iedere snaar geraakt. Verrassend, sfeervol en bijzonder vermakelijk. Afrikadi verzorgt graag iets unieks voor u.

Geschikt voor koffie-concert, achtergrond muziek of culturele aangelegenheid.

resized_overdevloed-lyuda-stinissen-3

Evenement in actie

De muziek komt naar u toe. Afrikadi beweegt zich graag tussen u en brengt u allen in beweging. Met opzwepende ritmes en spectaculaire presentaties in uw midden. Ontmoet 'Konden'! durf u de uitnodiging aan...

Rondloop-animatie geven uw evenement nèt even wat anders!