Noorderlinkdagen 2018

september 20, 2018 Astrid Soumah 1 comment

Donderdag 20 september 2018 vonden de Noorderlinkdagen plaats in Leeuwarden,met als thema WERKGELUK! Een dag met impact, een dag die bijgedragen heeft aan meer werkgeluk in Noord-Nederland. Gelukkige medewerkers zijn meer betrokken en zorgen voor effectievere organisaties. En geluk werkt aanstekelijk. Het was een bijzonder congres met inspirerende sprekers en verrassende sessies.

Afrikadi verzorgde een opzwepende Afrikaanse dansworkshop op de Noorderlinkdagen 2018!

Maar liefst 100 medewerkers van uiteenlopende organisaties dansten zich helemaal uit hun comfortzone en lieten van zich horen met volle borst! De zaal werd helemaal gevuld met positieve energie en in ieder werd het geluksgevoel wakker gemaakt!

 

impressie AFRIKADI @ Noorderlinkdagen foto

1 Comment on “Noorderlinkdagen 2018

  1. Afrikadi brengt een beleving die mensen direct op een verrassende manier met elkaar verbindt. Doordat er energie vrijkomt word je meer open en ontstaat er op een natuurlijke manier contact.
    Afrikadi daagt je uit om je grenzen op te rekken. Eventjes voluit leven geeft je het gevoel dat je meer kan en vooral ook dat je nog meer kan genieten. Dank jullie wel! Cato Pater, http://www.bureaucato.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *