Reizen

Culturele dans en percussie reizen naar West-Afrika.

Reis mee naar het kloppende hart van Afrika: Guinee!

Daar waar de djembé 'the beat' geeft en dans alle energie laat stromen.   naar Reizen >

Reizen naar West Afrika

Al sinds 2009 organiseren wij - onder naam van Wontanara dans en percussiereizen - succesvolle culturele reizen naar West - Afrika.

Tijdens deze dans en percussiereizen staat dans en muziek natuurlijk centraal. Dansen op het strand en djembe spelen met je voeten op Afrikaanse aarde. Naast de lesmomenten bieden we een zeer gevarieerd programma. Guinee kent vele rituelen en ceremonies, waarmee dans en muziek onlosmakelijk verbonden zijn. Tijdens deze reis krijg je de kans hier even onderdeel van te zijn.

Dansen en muziek maken zijn de uitgesproken manier om (weer) in contact te komen met je lijf, met jezelf. De muziek nodigt uit je over te geven aan de dans en het bespelen van een instrument haalt je per direct uit je hoofd. Als vanzelf gaat alle energie stromen en ga jij zelf volledig in je kracht staan.

Ervaring is niet noodzakelijk, affiniteit met dans en muziek wel.

Wontanara organiseert dans en percussiereizen naar West Afrika. Sinds 2009 heeft Wontanara succesvolle dans en percussiereizen naar Senegal en Guinee gerealiseerd. Zo hebben we ook reeds meerdere reizen georganiseerd naar Abene, een dorp aan de kust van Zuid Senegal.

Onze eerstvolgende reis naar het Kloppende hart van Afrika, Guinee, zal plaatsvinden van 08 t/m 22 januari 2017.

We gaan naar het geboortedorp van Issiaga en maken kennis met zijn familie en cultuur. Een uiterst unieke ervaring, zowel voor hen als voor jou!

Op www.wontanara.nl kun je alle informatie terugvinden met betrekking tot de reis van jan 2017. Tevens kun je de ervaringen en foto's van deelnemers van eerdere reizen bekijken.

In 2017 zal Wontanara overgaan in het aanbod van Afrikadi.nl

resized_dsc00931
resized_img_2118
dsc04638
img_1635